Smartlog v3 » Mor 2006 » Arg! og babyudstyr
Opret egen blog | Næste blog »

Mor 2006

En blog uden undertitel

Arg! og babyudstyr

20. Jan 2008 23:52, mor 2006

Hvorfor kan man da ikke søge efter noget til ens baby uden at siderne bugner af ting om gravide og om, hvrdan man får en deeejlig fødsel? Jeg vil bare surfe i fred, tak! Jeg gider ikke at se på store maver. Jeg gider læse om smertelindring, som jeg alligevel ikke kunne få. Jeg gider ikke at se på reklamer for diverse projekter for dem, der gerne vil være gravide. Kan jeg ikke få en sencureret version af internettet?

Nå, men i virkeligheden ville jeg gerne finde en rejseseng til prinsessen, som er let, god og ikke fylder for meget, når den er slået sammen. Jeg ved ikke hvad jeg skal vælge. Den jeg troede jeg ville have kan kun bruges ind til hun er 1½ og det er der ligesom ikke så længe til. Nogen forslag?

Kommentarer

 1. Annette i Barcelona
  22. Jan 2008 20:31
  1

  Tror desværre ikke at man bare kan censure frit fra nettet... men det ville være rart at kunne...

  Jeg ved en veninde lige har købt en rejseseng... jeg kan lige høre hende om mærke og pris... og se om der findes et link... (uden store maver...)

  Det er lidt længe siden jeg har været forbi her... har ikke tid på jobbet og ikke haft internet herhjemme i næsten 3 uger... så nu skal jeg jo lige samle op... ;-)

 2. mor2006
  22. Jan 2008 21:22
  2

  Hej Annette.

  Hvis jeg skal være ærlig, så går jeg jo heller ikke ind for censur - det gør mig bare ked af det at se de ting.

  Jeg vil meget gerne høre om den der rejseseng. Vi har en vi bruger hos bedsteforældrene, men den er ret stor og tung selvom den er pakket sammen, det er jo ikke så smart, hvis man skal rejse.

  Der er sikekrt en del for dig at samle op på efter så lang tid :) Der bliver jo skrevet en del derude! Jeg er også lidt bagud med at læse blogs, sådan går det lidt engang imellem...

  Hyggehejsa!

Tags

Arkiv

Relaterede