Smartlog v3 » Mor 2006 » Følelserne er sluppet løs igen
Opret egen blog | Næste blog »

Mor 2006

En blog uden undertitel

Følelserne er sluppet løs igen

11. Feb 2008 02:58, mor 2006

Jeg er jo startet på de her nye fysbehandlinger og har været der to gange nu. Fysisk set er det en rigtig god ting. Efter første behandling var jeg helt overrasket over, at det hjalp en del på så kort tid.

Jeg har fået løsnet de spændinger i mit underliv, der gav anledning til at jeg nogen gange, f.eks. midt om natten, fik en krampagtig fornnemmelse og nogen meget ubehagelig og diffuse smerter. Det var første gang jeg var der og der har kun været optræk et par gange til den slags og jeg har kunnet lindre det med en afspændingsøvelse, hun har lært mig.

Problemet er, at du hvor de spændinger er løsnet, så føler jeg mig utrolig åben og sårbar. Jeg har hele tiden haft en fornemmelse af, at jeg er mere åben i understellet end jeg var før pga. den dårlige sammensyning. Den følelse har jeg åbenbart gemt af vejen ved at spænde så meget at jeg ikke kunne mærke det. Nu kan jeg nogen gange mærke arret - det gør ikke ondt, men det er alligevel ubehageligt.

Sidst jeg var der fandt hun nogen spændinger et helt nyt sted, nemlig brystkassen. Det gjorde at jeg kun trak vejret med maven. Jeg har så fået en øvelse, der skal få mig til at trække vejret fra toppen af lungerne og helt ned i underlivet. Hun trykkede på mig og det løste for noget ubehageligt. Jeg har prøvet vejrtrækningsøvelsen hver aften som aftalt, men det frigiver bare alle mine gamle følelser igen.

Jeg orker ikke at tænke mere, at græde mere, at opleve det hele igen i hovedet og have vågne mareridt om de sorte perioder. Jeg vil have, at det skal være slut og være en del af fortiden. Men det føles bare som om det er her lige nu.

Kommentarer

 1. Mette
  11. Feb 2008 21:28
  1

  Søde jeg ville ønske at jeg kunne trylle det hele væk...
  Men om ikke andet lyder det da til at din nye? fys kan noget som du har haft brug for længe...
  KNUS!!!

 2. mor2006
  12. Feb 2008 20:34
  2

  Jeg ville også ønske du kunne trylle!

  Men jo, min fys kan helt sikkert noget. Fysisk set er det gået fremad de sidste par uger. Det er bare træls at det skal være så hårdt.

  Knus!

 3. Fruen
  20. Feb 2008 22:43
  3

  Du har fået en fin chance for at gå ind i din krop og mærke de følelser, du har gemt i den. Det glemmer den ikke, uanst hvor mange lykkepiller du spiser. Det er bare med til at udskyde smerten og trængslen i din sjæl.

  Følelser er ikke farlige. De er gode, dejlige, smukke, UANSET hvordan de præsenterer sig. Det er min erfaring, ligesom det er min erfaring, at jo mere jeg fortrænger, jo mere ondt får jeg i min krop.

  Det er ikke ualmindeligt ved fysioterapeutisk behandling at mærke disse gamle spændinger bryde op.

  Giv ikke op. Du kæmper så flot.

  kh
  AC

 4. Coach Outlet
  14. Nov 2012 04:53
  4

  , the article is n jenen für sie a Wachen und Arbeiten für Freiie Wellen de the article is actually the sweetest on this precious topic.

Tags

Arkiv