Smartlog v3 » Mor 2006 » Henvisninger!
Opret egen blog | Næste blog »

Mor 2006

En blog uden undertitel

Henvisninger!

30. Jan 2008 23:58, mor 2006

Nu er jeg endelig på vej ud af snot-junglen. Jeg bestemte mig for at tage endnu en hjemmedag - nogen havde sagt til mig, at jeg skulle se at blive hjemme indtil jeg var rask ;)

I går skulle jeg have været til psykolog - jeg havde endda pænt afpasset lægebesøget efter det. Men det blev aflyst for 2. gang. Denne gang pga. sygdom - det kan man jo ikke gøre noget ved. Men hver gang det bliver udsat er det jo ikke bare et par dage, men indtil næste gang, der er et hul i kalenderen. SÅ det er vel efterhånden blevet udsat i noget der ligner 4 uger.

Men jeg kom da hen til lægen. Hun sagde, at min henvisning til psykiateren var kommet retur, fordi ham hun havde valgt åbenbart ikke havde en kort venteliste alligevel. Mon jeg overhovedet havde fået det at vide, hvis jeg ikke selv var kommet til lægen af andre årsager? Jeg havde nu alligevel tænkt mig at ringe hvis jeg blev ved med ikke at kunne få fat på ham. Nå, men min henvisning er sendt til en anden, jeg prøvede at ringe i dag - hans nummer er så nedlagt! Så det går jo godt :/ Men jeg vil prøve at finde det nye telefonnummer på de gule sider, jeg gider ikke til at ringe til lægen igen.

Lægen undersøgte mig indvendigt - det var ok, da jeg først lige overvandt mig selv og prøvede at slappe af. Hun fandt nogle ømme steder, men sagde at det rent faktisk er muskler, i modsætning til hvad min fys havde mistanke om. Hun spurgte om det er de smerter, jeg plejer at mærke - men det er ikke rigtig der, de værste smerter kommer fra (det havde hun så ikke nogen kommentarer til, gad vide om hun overhovedet lyttede). Men hun synes, at jeg skal have gjort noget ved smerterne og spændingerne i underlivet. Så endnu en henvisning til den samme fys, som i sin tid fiksede mine skævheder, da hun har det rette speciale.

På spørgsmålet om, hvorfor jeg har de spændinger, som hun fandt, svarede hun at det er kroppens måde at huske de meget voldsomme smerter på. Det kan godt være, at det er en del af det. Ja, den hæslige oplevelse sidder stadig i min krop og ikke mindst min sjæl. Men det er ikke det hele. Det er jo da for søren ikke det, der sidder i lysken, for det har ikke noget med fødslen at gøre.

Bagefter strækkede hun ud i nogle andre muskler. Det var lidt ubehageligt, hun kunne måske godt lige have ladet mig få mit tøj på, før hun begyndte at trække mine ben hhv. op og ned! Nå, men jeg kunne mærke strækket ramte et ømt punkt. Det er svært at lave den strækøvelse uden briks og hjælper, men jeg tror jeg kan gøre det næsten lige så godt med min yogabold.

Så der kom da noget ud af lægebesøget, men jeg var alligevel trist bagefter. Jeg har svært ved at overbevise mig selv om, at det hjælper denne gang. Jeg vil bestille en tid og håbe på, at der ikke er for lang ventetid. Denne gang står der rent faktisk i henvisningen at jeg har haft en traumatisk fødsel. Hvordan mon fyssen reagerer på det? Hun er ikke den mest indlevende eller meddelsomme. Hun gør kun præcis det hun skal - men det er hun så til gengæld god til, det var hun i hvert fald sidst.

Tags

Arkiv