Smartlog v3 » Mor 2006 » Mere om henvisninger
Opret egen blog | Næste blog »

Mor 2006

En blog uden undertitel

Mere om henvisninger

1. Feb 2008 01:11, mor 2006

Jeg prøvede forgæves i går på det gule sider, krak og hvad jeg ellers kunne finde på, for at finde den der psykiater, jeg er blevet henvist til. Jeg fik kun fat i udgåede numre og en faxmaskine! Så jeg blev selvfølgelig nødt til at ringe ned til lægen og snakke med sekretæren, der ville meddele det til lægen og jeg kan så ringe igen i næste uge og høre, om de har fundet ud af noget. Nu havde jeg lige samlet mig sammen til det ene opkald :/

Men til gengæld var jeg rigtig heldig med henvisningen til fyssen. Jeg slap for at komme bag i køen, fordi jeg har været patient der for nogle måneder siden. Jeg fik endda en afbudstid allerede i dag - det er kun to dage siden jeg blev henvist.

Jeg tror det var godt nok at min læge havde nævnt den dårlige fødsel i henvisningen - jeg kunne mærke at der var en forståelse for, at jeg har nogle spændinger, som ubevist forstærkes af følelser. Men hun var også godt klar over, at det ikke er følelser alene. Men jeg fandt også ud af, at jeg stadig har nogen ret ømme punkter!

Hun forklarede en del denne gang, hvilket også gjorde, at jeg havde lettere ved at spørge om de ting, jeg gerne vil vide. F.eks. forklarede hun, at mine hoftesmerter stammer fra ryggen - det var jeg jo slet ikke klar over, for jeg synes jo at min ryg har det bedre. Til sidst viste hun mig nogle ting jeg skal gøre, så mit underliv bliver helt afspændt. Så kan jeg forhåbentlig lære, hvordan det føles, så jeg kan komme af med de spændinger, jeg har.

Jeg synes det gik godt og jeg følte mig i gode hænder. Det er vigtigt for mig at føle, at jeg liver taget seriøst og bliver behandlet af en, der er kompetent, fordi ellers har jeg svært ved at have tillid til behandleren. Bagefter var jeg lidt bims oveni, nærmest lidt svimmel - så der må da være blevet rusket op i noget. Og lige nu har jeg det faktisk ok!

Kommentarer

  1. Coach Outlet Store Online
    22. Nov 2012 09:21
    1

    , theCoach Outlet Store Online article is n jenen für sie a Wachen und Arbeiten für Freiie is actually the sweetest on this precious topic.

Tags

Arkiv